Önskelistan till tomten

God eftermiddag fina!

Hoppas allt är bra med er och att inget dumt och eländigt virus has come to crasch the party. Själv ligger jag i soffan och försöker vila ut det sista av mitt onda inte alldeles lätt märker jag när man börjar känna sig lite piggare och har saker att göra då blir det lätt att man far upp och ner mer än man ligger still.

Men men nu är det ju bara två dagar kvar innan julen är här och vi blir lediga – på riktigt alltså (!) för att vara hemma och sjuk är inte detsamma tycker jag eftersom man mest mår dåligt och inte orkar gör så mycket. Både jag och barnen kommer att ha ledigt h e l a  l å n g a jullovet (hade som tur var ganska många semesterdagar kvar att ta ut) tyvärr har inte mannen lika lätt att ta ledigt så han blir bara hemma de röda dagarna men vi får väl helt enkelt ta och maxa njutningen under just dom dagarna : )

Tror barnen mest ser fram emot att få sova på morgnarna och att slippa läxor och prov för ett tag och det kan jag förstå för dom har haft galet mycket i skolan de senaste veckorna själv längtar jag nog mest efter att slippa stressa, att kunna vila när jag vill och ha möjligheten att få bestämma lite mer över min tid har i och för sig lite inplanerat redan nu men det är bara roligheter och då gör det ju inte så mycket ; )

Med julafton om bara två dagar kan jag tänka mig att jultomten redan fixat alla klappar (hoppas trots allt på att någonting litet under granen ska vara till mig) men här kommer ändå en liten önskelista från moi;

(har ju hört att hen besitter magiska krafter ; )

väska här I namnsmycke här I tröja här I halsduk här I trådlösa hörlurar här I pyjamas//mjukisbyxor här

Nej nu är det nog dags för en lite tupplur innan allt drar igång här igen.

Kram Malin

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *