Ä N T L I G E N  F R E D A G!

 

Och äntligen helg

Trots att jag hade en ledig dag i går (med möte för mig och Flisan) är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna och skulle helst hoppa i säng på stört men eftersom det är fredag med allt vad det innebär av tevetittande och soffmys och det faktiskt är sovmorgon i morgon tänker jag hålla mig vaken några timmar till.

Att ha torsdag och lite tid över innan ett möte kan betyda att man kan göra ett besök på en av Gävles mysigaste och kanske minsta inredningsbutik tillika en av min favoriter – Trädgårdsinteriör.

Senast jag var där köpte jag min te-adventskalende det luktade jul och man ville bara mysa ner sig bland filtar och kuddar men nu spirade våren och inredningen gick i olika nyanser av grönt (årets färg som kommer att ses i både design, möbler och mode) brunt och grått med mycket naturmaterial och skirt glas och det doftade skogspromenad och blomsteräng

Och jag vill ha precis allt : )

Nu mina vänner är det nog dags att stänga ner här och ägna lite tid åt mannen som ligger här bredvid, kanske plocka fram något gott ur skafferiet

Är det fredag så är det ; )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *