LOHILO

 

God lördagkväll vänner!

Hoppas ni haft en bra dag.

Här har vi fått njuta av ännu en dag med sol och plusgrader på termometern tog en pw ner på stan medan Wille spelade tennis och det kändes då mer som en vårdag i April än en vinterdag i Januari när jag vandrade där i solen och lyssnade på fåglarnas kvittrande. Visst är det härligt med denna värme och skönt att gräsmattor och vägar kommer fram under den töande snön men något som vi kan vara säkra på är att det kommer att komma bakslag så här tidigt på året vi kan säkert vänta oss flera riktigt kalla dagar och massor av snö innan våren till slut tar över så visst känns det lite som att bli lurad på konfekten. Antingen ska det det vara vinter och kallt och massvis med snö eller så kan våren komma – eller hur : )

Botaniserade runt i glassdisken i går när jag var på affären var s å sugen på någonting gott till fredagsmyset och just glass har jag verkligen saknat sedan jag började med LCHF ( ä l s k a r glass och skulle jag behöva välja bara en sötsak att äta resten av mitt liv så skulle det vara g l a s s) Försöker annars hålla mig från sötsaker så mycket som möjlig och jag märker att det går lättare och lättare faktiskt mycket lättare än när jag räknar kalorier eller äter efter Viktväktarna tror det kan ha att göra med den mängd fett jag får i mig och att just kolhydraterna annars triggar i gång mitt sug.

Hittade en LCHF anpassad glass av märket LOHILO – low sugar, hi protein och low fat – som dessutom smakade både riktig glass och riktigt gott var minsann lite skeptisk innan jag tog första skeden i munnen ; ) Åt halva förpackningen i går och resten slank ner i kväll framför teven så det blir till att köpa en ny till nästa helg.

På återseende

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *