Söndag och ett nytt doftljus

 

Gokväll fina!

Ja så var det söndag igen och man funderar som vanligt på vart den här helgen tog vägen för trots att vi mest har tagit det lugnt, pysslat lite hemma (ä n t l i g e n är granen undanplockad och uppställd på vinden) och bara varit familjen så har dagarna sprungit iväg. Jag har lite tveksamma känslor när det kommer till just söndagar, vet inte om jag gillar dom eller inte, det är ju i och för sig skönt med sovmorgnar och att få vara ledig (är ju inte alla som får vara det) men det går inte att komma ifrån att helgen faktiskt tar slut i och med att man går och lägger sig och en ny radda av vardagar väntar, inte kan man sitta uppe så länge man vill heller för då är man som en zombi när klockan ringer på måndagmorgon

ja jag får nog fundera lite mer på det här : )

Har äntligen bytt ut alla våra doftljus som gjort att det luktat jul i hela huset vill bara ha nytt, fräscht och vårligt (är det ens ett ord?) nu när vi snart lämnar januari och vintern bakom oss, nu föll det sig så att Trädgårdsinteriör hade rabatt på doftljus när vi var där i veckan så då slog jag till på ett som luktar, precis som det heter – som en Blomsteräng ; ) mjukt, fräscht och lite sött men inte alls så starkt som vissa ljus kan göra.

Så nu sitter jag på kvällarna framför teven och känner doften av blomsteräng och drömmer om sol, värme och ljusa sommarkvällar.

Önskar er en skön söndagkväll

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *