Mitt lilla stora hjärta ❤️

Gokväll vänner!

Så var dag ett avklarad bara fyra kvar sen tar vi helg igen ; )

Skämt åsido men ska jag vara ärlig så ser jag faktiskt redan fram emot nästa helg för jag känner mig krasslig, igen (för vilken gång i ordningen vet jag inte har slutat räkna) och vill bara krypa ner under täcket och stanna där, fick feber med tillhörande snuva och hosta i går och idag var väl inte den roligaste dagen på jobbet kan jag säga.

Men planen är att jobba hela veckan ut om det inte blir värre förstås och snart är det ju som sagt helg igen ; )

Alltså ni måste bara se det här;

Så här somnade han i går min minsta uppkrupen mitt bland alla favoriter, mjuka som hårda, jag kunde bara inte låta bli att ta en bild innan jag släkte – mitt lilla, stora hjärta älskar dig ibland så mycket att det gör ont ❤️

Väx inte upp för fort bara

Nu håller jag tummarna för att de andra i familjen håller sig friska känns som att vi skulle behöva åtminstone någon vecka utan magsjuka eller feber för att komma på banan igen.

Önskar er en skön start på veckan

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *