Sköna Söndag

 

Gokväll vänner!

En riktigt lugn och skön söndag har vi här med soffhäng framför teven precis h e l a dagen, vi hade som vanligt en toppen kväll hos grannarna i går och det blev både sent och en anings lite för många bubblor i glaset så varken kroppen eller knoppen vill så mycket annat idag ; ) Underbart att ha tillgång till både Netflix, Svt Play och en inspelningsbar box såna dagar.

Vad tycker ni förresten om resultatet i Melodifestivalen?

 För oss blev det en riktigt nervös väntan och några sekunders nagelbitande innan det stod klart att Robin var den som skulle ta hem segern han var nämligen en av våra favoriter (den andra var Wiktoria som tydligen var tippad som segrare innan) Nanos låt var lite väl seg och långtråkig för vår smak, en helt ok låt men absolut ingen Eurovision vinnare.

Ja så vi skålade extra glatt för vinnaren och därav är vi lite extra sega idag då ; )

Till middag i kväll blir det fläskfilégryta med sötpotatis och palsternacka i ugn och klyftpotatis till resten av familjen. Har inte gjort just detta recept förut men blir det en favorit så delar jag naturligtvis med mig av det till er.

Helgbuketten står fortfarande och är s å vacker på köksbordet ❤︎

Nu tänker jag jobba för att hålla den vid liv under hela veckan kanske ända tills nästa helg (men det är nog att hoppas för mycket : ) jag har bytt vatten och snittat om tulpanerna men tyvärr har jag inget svalt ställe att ha den över natten så det får gå ändå.

Önskar er en lugn och skön start på veckan som kommer

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *