Friyay!!

 

Tjingeling vänner!

Tittar in en liten quicki för att önska er alla en riktigt trevlig fredag.

Ska alldeles strax fixa i ordning mig, ni vet hår, smink, kläder, ja hela faderuttan, för i kväll vankas det galej med vänner ska bli s å kul. Naglarna fixade jag framför teven igår, det är verkligen ett perfekt tillfälle att måla när man vet att man ändå ska sitta still och naglarna får vara ifred så länge att nagellacket hinner torka, en av anledningarna till att jag sällan har nagellack är just att det tar så lång tid att torka och jag lyckas nästan alltid få något litet hack i lacket sen är jag så mycket i vatten så det skavs av så himla snabbt.

Men man känner sig galet snygg med lack på naglarna det måste jag tillstå och i dag känner jag mig fab i detta nagellack – Essie i färgen ”angora cardi”

Och så lite nya tulpaner att fylla upp buketten med istället för dom som vissnat ; )

Kram Malin  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *