Nya vårsneakers

Hej hej!

Här vaknade vi upp till nollgradigt, vita gräsmattor och snöyra i morse (!) men nu börjar det ordna upp sig igen plusgraderna har snart tagit hand om den lilla snö som kom och solen ser ut att vilja spricka igenom den gråa massan på himlen när som helst. Lite trist med dessa ständiga bakslag, speciellt eftersom det blir s å s m u t s i g a konsekvenser både på jobbet och hemma med alla dessa barn, men det är ju våren i ett nötskal det har vi ju redan konstaterat eller hur ; )

Har ännu en dag hemma i soffan med lillebror som är förkyld så jag passar på att leta inspiration och scannar nätet efter nya vårskor både till mig och barnen, nu har vi inte för vana att köpa skor utan att först prova dom på fötterna (kan bli hur fel som helst annars när det gäller min familj ; ) så det blir nog inget klick här och nu men jag gillar att titta ut vad jag vill ha och se försöka hitta dom i en fysisk butik.

Här har ni några av mina favoriter och som vanligt dras jag till det vita som jag tycker är så snyggt till det mesta speciellt under vår och sommar;

1.Klassiska Adidas superstar i skinn

2.Helvita Reebok i nylon och mocka just nu på rea (tips!)

3.Vagabonds tygsneakers

4.Duffy som nog är min absoluta favorit med den lite tuffa dragkedjan i roséguld

5.Den lite nättare Adidas originals Gazelle

Nä nu är jag trött på täckjackor, mössor och tunga kängor på fötterna nu får våren banne mig ta och infinna sig så man får plocka fram de lite lättare kläderna ur garderoben.

Ta hand om er

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *