Långfredags promenad

Hej hej!

Hoppas allt är väl med er alla.

Här har vi precis slängt ihop en Janssons frestelse jag och pappa, äggen är kokade och potatisen skalad, sillen och laxen väntar i kylskåpet och efterrättskakan står och frestar på köksbänken likaså de färska jordgubbarna jag hittade på Ica –  precis som det ska vara när det är Långfredag.

Jag kommer i håg när man var liten och allting liksom stannade av den här dagen alla affärer var stängda och inte ens dagstidningen kom (det var lite andra tider då) och det var en l å n g väntan på påskmaten och de efterlängtade påskäggen ; )

Har hunnit med en ganska kylslagen promenad runt dammarna i stan oxå och trots den gråa himlen och kalla vinden var det härligt att komma ut en stund och andas lite frisk luft och lyssna på måsarnas skriande, det är verkligen ett av de bästa ljuden jag vet när jag hör måsarna kan jag nästan känna den ljumma sommarvinden mot kinden och känna lukten av saltstänkt vågor – måsar är så mycket sommar för mig

Men än är det vår och just i dag med en temperatur precis över noll grader känns sommaren långt borta.

Nu är det nog dags att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite kan ju inte sitta i mjukiskläder och hästsvans när det vankas påskmiddag med gäster

Önskar er en fortsatt skön Långfredag

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *