Motionskontot påfyllt

Gokväll i stugorna!

Här sitter vi isoffan och slötittarpåteve, smaskarioss det sistapåskgodiset och njuter av vetskapen om att vi harännu en ledigdagframförossimorgoningen som behövertjatasisängikväll, ingaväskor som behöverförberedas och matlådornafårståtommaännu en dag

gud. så. skönt : )

Vi har haft en riktigt lugn påskdag helt utan måsten och inte en enda Janssons frestelse eller sillbit i sikte ; ) Tanken var att vi skulle grilla till middag men efter att ha vaknat upp till ett vitt snötäcke och minusgrader (ja det är väl det här som kallas Aprilväder ena dagen sol och plusgrader andra dagen vintervitt och minusgrader) tappade vi helt sugen så det var bara att åka och handla ingredienser till tacos istället och ska jag vara ärlig var det inte helt fel efter all fet påskmat.

Vi provar väl igen i morgon.

Tog mig lite egentid på yogamattan innan jag åkte och handlade, ville göra en riktig genomkörare av hela kroppen och hittade precis det passet jag ville på Yogobe, och det kan jag lova var ofantligtsköntefteralltfrosseri och stillasittande

har även hunnit med en härlig kvällspromenad med grannfrun

 motionskontot påfyllt  ✔️

Nu fortsätter slappandet i soffan här gör sig ingen någon brådska i säng ikväll : )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *