Vårkänslor & nya sneakers

Gokväll vänner!

Precis som titeln här ovanför ↑ påvisar har vårkänslorna åter igen börjat spira, i gott sällskap av musöron och varma eftermiddagar i solen utan jacka, om än lite försiktigt för att slippa bli allt för besviken om det inte blir som prognosen antyder;

 – sol, noll nederbörd och omkring tio grader

Vi har städdag här i området på lördag då ska det krattas, rensas, klippas, fixas, sopas, snickras och grillas korv i långa banor och då underlättar det m a s s o r om solen lyser och vindarna är ljumma istället för minusgrader och snålblåst som det har varit den senaste veckan.

Har ett par nya vita sneakers som också står och väntar på vackrare väder vill inte gärna använda dom fören gatorna är sopade och de leriga gräsmattorna torkat upp, smutsiga lär dom ju bli ändå så småningom men ju längre dom får behålla sin krispighet desto bättre : )

Hittade dom här den blåa uttagbara Ortholite-innersulan i foam gör att det känns som man går på moln och dom sitter som ett smäck på foten – super duper nöjd helt enkelt

Började morgonen med att gå upp en halv timme tidigare än vanligt (!) körde ett härligt yoga pass och fick s å mycket energi att det har hållit i sig precis hela dagen

Om jag kryper i säng nu kanske jag orkar att göra detsamma i morgon ett uppiggande yoga pass att starta helgen med vore nog inte så dumt ; )

Kram Malin 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *