Kap från Kappahl

Godmorgon vänner!

Vilken l å å å å å n g vecka det här blev

ja eller det känns i alla fall som att det är alldeles för många dagar kvar till helgen tror det beror på att vi är inne i en period av många kortveckor just nu och man har möjlighet att  njuta av den ena långhelgen efter den andra det gör att i alla fall jag blir lite bortskämd och bara vill ha mer och mer ; )

Älskar verkligen den här tiden på året när dagarna blir längre och ljuset letar sig in mellan de fördragna gardinerna långt innan klockan ringer på morgonen, det kryllar (nåja nästan i alla fall då ; ) av lediga dagar och man kan vara ute och gotta sig i solen och umgås tillsammans över en kopp te eller för den delen ett glas bubblande dryck.

Och till helgen är det så dags igen för lite långledigt när vi firar Valborgsmässoafton och Första maj. Vi ska grilla tillsammans med grannar och vänner och om vädret tillåter gå och titta när de tänder en eld bara fem minuter härifrån skönt att ha nära så man lätt kan går hem om det börjar regna eller snöa, tyvärr ser prognosen ganska mörk ut det ska snöa och vara runt 6 grader ganska typiskt Valborgsmässoväder med andra ord ; )

Fast innan det blir helg ska jag hinna med lite festligheter i kväll ska jag gå och inandas lite skönhet och mode på Gävle City Fashion Show har en nära vän som ska gå modell, för underkläder (!), så det ska bli riktigt spännande.

Tänkte inviga min nya skjorta och de nya byxorna från Kappahl, en affär jag väldigt sällan handlar i numera men jag sprang på dessa när jag som hastigast slank in där efter att ha lämnat Gustav på kalas nere på stan i söndags, byxorna fick jag gå ner två storlekar på (har stl 34 på mina) men de är stretchiga och töjer ut sig ganska mycket skjortan ville jag ha lite lös och ledig så där gick jag upp en storlek till stl 38.

Gjorde bannemig ett riktigt kap också då det var 20% på alla byxor och så hade jag en bonus på 100:- och fick ytterligare 100:- rabatt för att jag handlade för över 400:-

så ni förstår ju att det inte gick att låta bli ; )

Rabatten på byxor gäller ända till den 2/5 så varför inte passa på att fynda något nytt till sommaren. 

Nu är det dags för frukost här sedan bär det av till jobb och skola

Önskar er en härlig torsdag

Kram Malin

One thought on “Kap från Kappahl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *