J O R D G U B B A R

Tjingeling!

Här har vi haft en helt fantastisk dag med strålande sol o c h värme känns nästan för bra för att vara sant fast det egentligen är så här det borde vara den här tiden på året.

Mannen har rensat och fixat i förrådet och kört en vända till returen medan jag har grejat lite inne och kört Gustav på kalas passade på att ta en pw och njuta av solen medan jag väntade på att kalaset skulle ta slut, precis som förra helgen : ) gillar att utnyttja tiden och det där med att ”slå två flugor i en smäll” tycker ofta jag lider av tidsbrist men det är väl egentligen så att jag trycker in lite för mycket på schemat har tyvärr blivit lite av en expert på det ; )

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig vacker *harkel* ja ja så gott det nu går ; ) för snart kommer grannarna över vi ska grilla och äta på altan för första gången i år, om man räknar bort timmarna efter tolvslaget på nyårsafton, och titta på Eurovision. Vet inte hur taggade männen är på just det där sista men både jag, Flisan och Jessica vill se hur det går för Sverige så det får väl gå på i bakgrunden så får den som vill titta.

Köpte med mig lite färska jordgubbar hem att ha till efterrätt i kväll brukar handla från något av alla de stånd som står och säljer lite här och var i stan när det är säsong, just dom här står varje år utanför Lindholms möbler, jag har alltid varit så nöjd med det jag köpt där alltid färskt och med bra smak, prisvärt är det och personalen är alltid trevliga.

Ha nu en fortsatt härlig lördag vänner

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *