En lördag i goda vänners lag

Tjingeling sweeties!

Så var det måndag igen och en helt ny oskriven härlig vecka ligger framför oss som vi kan fylla med vad helst vi vill : ) fast nu under maj månad brukar dagarna i och för sig vara fylld till bredden redan med avslutningar, sommarfester, uppvisningar och annat kul.

Vet inte vad ni tycker men visst börjar man skönja sommaren där borta i horisonten i helgen ska det visst bli rena sommartemperaturer, stort gilla på det ; ) Skulle vilja få ner lite växter i krukorna på altan för just nu ser det så himla tomt och trist ut, det märks så väl nu när man börjar vara ute mer, men jag har några krukor att fylla och vill vara säker på att de inte fryser sönder först det är ju inte gratis med blommor direkt det börjar dock se lite stabilare ut även på nätterna nu så det kanske får bli en tur till Blomsterlandet i helgen ändå.

Här kommer lite bilder från lördagens grillning med grannarna älskar att man kan sitta ute på kvällarna igen tända ljus, äta god mat, prata och skratta gott med goda vänner.

En läskande Mimosa som välkomstdrink; prosecco och apelsinjuice

sen ett bord fullt med kött, kyckling, potatis i alla möjliga former, grillad majs, sallad och

såser så många som det bara går – älskar såser ; )

Sen tittade vi på Eurovision Song contest

alla på sitt sätt ; )

Ta hand om er vänner

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *