Fredagsfeeling & ett nytt objektiv

Tjingeling!

Någon annan än jag som har gått omkring med fredags-feeling idag inte så ofta man kan göra det en onsdag : ) har en flaska Prosecco på kylning och funderar starkt på om jag ska lyxa till det med lite bubbel innan det är dags att krypa i säng känns som att det skulle behövas efter en vecka med halsont och feber : D

Har nu hela fyra lediga dagar framför mig och dom tänkte jag viga helt åt familjen jag börjar med att ta barnen med mig ut till det stora köpcentrumet i morgon för att titta på avslutningskläder sen blir det kvällsbio (Pirates of Caribbian) med hela skaran. På fredag åker jag och barnen till Sala för att umgås med ”vår andra familj”, barnens morfar, hans sambo och lillmoster- och morbror, mannen som tyvärr inte är ledigt på fredag stannar hemma och njuter av lugnet och tystnaden och passar på att fixa det sista på baksidan trallen kring poolen ska färdigställas, möblerna på terassen ska ut och altanen ska storstädas *pust* inte helt fel att åka bort ibland ; )

Sen ska det naturligtvis firas morsdag på söndag och det gör vi med familjemiddag på restaurang.

Min älskade, underbara man kom hem med en tidig morsdagspresent i dag; ett nytt objektiv till kameran – tack älskling ❤︎

(som han roade sig med medan jag skrev detta inlägg ; )

Önskar er alla en härlig Kristi Himmelsfärdsdag i morgon

Kram på er vänner

Malin        

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *