Womsa bloggevent del 1

Tjingeling!

Ligger ute på terassen i loungesoffan och mår gott i kvällssolen my oh my vilken härlig dag vi haft här solen har strålat och vindarna har varit så där härligt sommar ljumma nästan så vi fick utomlandsvibbar när vi klev ut från Ica Maxi i eftermiddags och möttes av värmen : )

Hela helgen har det varit fantastiskt väder (ja förutom den där timmen med skyfall som drabbade oss, som tydligen inget väderinstitut kunnat förutse (!) precis när jag skulle till tåget i fredags och som ställde till det riktigt med översvämningar och stopp i trafiken) jag svettades något kopiöst när jag med alldeles för mycket kläder och fullpackad med dator, kamera och övernattningsväska försökte hitta fram till hotellet där alla härliga bloggkollegor väntade kände mig allt annat än fräsch när jag väl kom fram *pust* så det var bara att kila direkt upp på rummet och svida om.

Aja och Nettan hade ordnat det så bra med fina rum åt oss som sov kvar på Hotell Birger Jarl och en hel massa godsaker att äta och dricka och som en härlig bonus en hel massa fina produkter från Hinza, Geggamoja, Vision Haircare, Matpunktse, Evy solprodukter och Gerbera.

Vi hade verkligen en helt magisk kväll tillsammans med en massa mys, god mat, skratt och babbel tänk att man kan trivas så himlans bra tillsammans med människor man knappt träffat.

Sov som en stock i den sköna hotellsängen bland fluffiga kuddar och mjuka lakan och njöt sen av en fantastisk frukostbuffé innan det var dags att styra kosan hemåt igen.

Det här tyckte jag var lite fiffigt ↓ man tryckte bara på den dricka man ville ha så kom det ur kranen.

Resten av kvällen…och natten….får jag återkomma med i ett annat inlägg

Nu väntar en stund i soffan med älsklingen innan det är dags för sängen i morgon ringer klockan här – p r e c i s som vanligt

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *