GRANOLA TILL FRUKOST OCH LUNCH

Goddagens mina vänner!

Hur har ni det därute i sommar Sverige?

Här har vi en riktigt härlig start på vår första semestervecka med strålande sol och ljumma vindar jag och mannen har varit utomhus sedan vi gick upp i morse (jag hoppade bokstavligen talat ur sängen och i bikinin ; ) och fixat med blommorna, plockat undan skräp och sopat, det är inte alldeles lätt att slappna av så här i början det brukar ta några dagar för oss att komma in i det riktiga semester-moodet ni vet den där sköna avslappnade känslan när man har lämnat alla tråkiga vardagliga måsten bakom sig och bara är : S De senaste åren har vi ju börjat vår semester med två veckor i värmen (Cypern, Kreta, Egypten) och det är nog någonting som passar den här familjen bra alla slappnar av och njuter till max, jobbet är långt borta, vi vet vad vi gör varje dag (solar, badar och äter gott osv ; ) och ingen (läs; mamman) behöver stå vid spisen, ta fram dammsugaren eller tvätta.

I år behövde ekonomin styras om till lite andra viktiga saker men nästa år då minsann åker vi till värmen igen : )

Lite så här brukar det se ut både frukost och lunch när jag är ledig, tycker det är s å tråkigt att behöva laga mat två gånger om dagen så det brukar bli något lättare till lunch som fil och min hemmagjorda granola och sen lagar jag en ordentlig middag istället gärna något grillat om det är bra väder.

Hur gör ni med maten nu när det är sommar?

Nä hörni nu är det nog dags för mig att hoppa i kläderna här och åka till affären om det ska bli någon middag ikväll.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *