En kväll på Grillo med goda vänner

Gokväll fina!

Hoppas du haft en härlig dag vad du än haft för dig.

Här har vi äntligen kommit i gång med renoveringen av framsidan vi har rivit bort rabatten den enda vi hade kvar kring huset (jag har förlikat mig med att jag är mer en kruk-människa än en rabatt-människa har som ni vet lite svårt att få sånt som växer att överleva och det är ju så mycket lättare att byta ut växter i en liten kruka ; ) tvättat fasaden, bytt trasiga plankor och börjat måla det är mycket som ska göras och allt tar naturligtvis m y c k e t längre tid än man tror, tog mig typ hela dagen att måla några futtiga hängrännor, och det känns i kroppen kan jag lova men det är s å skönt att äntligen vara i gång.

Här om kvällen tog vi en tur ner på stan med våra goa grannar Jessica och Andreas för att känna lite på det nya innestället Grillo en sommarkrog som öppnat mitt i centrum där maten lagas utomhus på specialtillverkade grillar, vi var dock inte så intresserade av maten den här gång utan mer att känna på miljön och se vad som fanns på dryckesmenyn : )

Eftersom vi inte skulle äta satte vi oss i den mysiga lounge delen som hade stora inbjudande soffor med mjuka madrasser och massvis med färgglad kuddar hade lätt kunnat sitta där hela kvällen om det inte var för att regnet började ösa ner och temperaturen sjönk flera grader som tur var fanns det enorma parasoll som höll oss något så när torra och filtar som vi kunde vira in oss i så vi åtminstone kunde dricka ur det vi hade beställt : )

Älskar att man kan välja att sitta ute och äta under bar himmel mitt i all grönska (hälften av borden står under tak) nästa gång ska vi se till att boka bord så vi får prova deras grillmeny.

Första gången jag stötte på denna lilla söta flaska med färdigmixad drink från Absolut Vodka, en perfekt liten sommardrink som finns att beställa på Systembolaget.

Ja helt kunde jag ju förstås inte hålla mig ifrån maten inte när jag såg våra bordsgrannar sitta och smaska sötpotatispommes med chilimajonäs *emoji som slicka sig runt munnen* det är nog bland det godaste jag vet för tillfället och finns det på menyn så bara måste jag ha det! ; )

I morgon tar vi en paus och åker till Furuvik med barnen – tror det blir bra med en dag bland karuseller, apor, getter, sockervadd och glass för att balansera upp lite i all renovering.

Kram Malin

2 thoughts on “En kväll på Grillo med goda vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *