Sol, sommar och kräftskiva på gång : )

Goddagens!

Det är fredag och solen lyser från en klarblå himmel (hurra! äntligen lite sommarvärme) vinden är ljum, kylskåpet är fyllt av godsaker, bubblet ligger på kylning och goda vänner är på ingång, jag tror inte vi kunde fått ett bättre avslut på semestern : D

I kväll väntas det som sagt kräftskiva och dekorationerna ligger och väntar på att sättas upp har lite kvar sedan förra året har bara fyllt på med nya servetter och tallrikar och lite annat smått och gott som kan behövas och så krondillen förstås som ska få agera både dekoration till maten och i små vaser.

Hade lite samma idéer för två år sedan såg jag när jag tittade igenom gamla bilder : )

Mannen håller som bäst på att baxa upp våra nya tvättmaskin och torktumlare för trappan tillsammans med installatören vi har ju tvättstugan på övervåningen, i samma rum som badrummet, så det blir lite jobb när de stora maskinerna behöver bytas men annars är det perfekt att ha tvättstugan på samma våningsplan som garderober och sovrum man behöver aldrig släpa det som tvättats speciellt långt.

Har förberett det mesta redan (bakat en citron- och limecheesecake som ni får receptet på om den blir godkänd, fixat rörorna till förrätten och vitlökssmöret till brödet) så jag ska kunna ligga och njuta av solen resten av eftermiddagen, det var som sagt bara dukningen kvar men det fixar jag på ett kick ; )

Ha nu en underbar fredag vänner så hörs vi snart igen.

Kram Malin

2 thoughts on “Sol, sommar och kräftskiva på gång : )

  1. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing abilities has inspired me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

  2. I and also my friends ended up reviewing the good information from your web page and quickly came up with a horrible feeling I had not thanked the blog owner for those strategies. These men became consequently warmed to study them and already have undoubtedly been enjoying those things. Thanks for turning out to be simply helpful and then for pick out some decent tips millions of individuals are really wanting to learn about. Our honest regret for not expressing gratitude to earlier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *