HÄR VILL JAG BO!

Tjingeling i lördagssolen!

Sitter här vid köksbordet och letar inredningsinspiration på nätet (ni som känner mig vet ju att hösten är lika med ett näst intill överdrivet sug efter förändring speciellt när det kommer till inredning, färg på textilier och detaljer i huset) och hittade s å mycket smakfullt i den här otroligt vackra villan, det är bloggaren och stylisten Room by Sofie som säljer sitt hus.

Jag förälskade mig i näst intill allt tror jag; utsidan med den vitputsade fasaden mot det svarta taket och den svartgråa grunden, färgerna och materialen på utemöbler, kuddar, plädar och krukor och inslagen av de gröna växterna och hur snyggt var det inte med silvergråa hängrännor, insidan var minst lika tilltalande och allt går som en röd tråd genom huset i färgvalen, möblerna och materialvalen sobert, stilrent, enkelt och rent magiskt.

HÄR VILL JAG BO!!

(synd bara att huset ligger ända nere i Lund och är alldeles på tok för dyrt för vår plånbok ; )

Bilder från mäklarfirman Bjurfors

Nu tror jag minsann det är dags att stänga ner här och bege sig ut i solen kan ju inte sitta här i morgonrock och slöa hela dagen  : )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *