Vård av sjuk mamma ; )

Hej på er!

Ja där fick man för att man har klarat sig från allehanda snuva, hosta och halsont de senaste veckorna (har bara haft små känningar och mest på morgnarna) vaknade i morse med en sprängande huvudvärk och kom inte ur sängen när klockan ringde : X det var bara att ringa sig sjuk på jobbet, ta en tablett och försöka somna om när barnen åkt till skolan. Behagligt nog hade värken släppt när jag vaknade tre timmar senare och nu har jag lyckats både tvätta och laga mat till en hungrig familj.

När jag får de här migränliknande anfallen är det inte mycket som hjälper förutom att ta värktabletter och sova några timmar men det brukar som tur är räcka för att det värsta ska ge med sig och sen är det bara att ta det lugnt och vila resten av dagen så är jag fit for fight igen.

Har druckit mängder med te och bläddrat i otaliga inredningsmagasin idag och det brukar göra susen det me ; )

Och än är kvällen inte slut för här ska ut och övningsköras nog för att jag älskar att umgås med min dotter, bland det bästa jag vet är ju att umgås med mina barn, och vi har verkligen fått mycket kvalitetstid tillsammans de senaste månaderna men det ska bli ganska skönt när hon har sitt körkort och vi slipper ut med bilen vareviga kväll ; )

Ha det gott!

 Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *