H E L G F R U K O S T

Godmorgon!

Härliga med helg igen och sovmorgon, eller hur : )

Här har vi precis njutit en klassisk LCHF frukost med krämig äggröra (gjord på grädde), knaperstekt bacon, te och kaffe en liten yttepytte mini hotell frukost ; ) bara pannkakorna med färska bär som fattades. Tyvärr är det bara på helgerna vi tar oss tid att stå vid spisen på morgnarna när det är vardag sover vi heller lite längre och jag äter för det mesta min frukost på jobbet. Skulle så gärna vilja vakna pigg och alert när klockan ringer kunna sitta en stund i lugn och ro med en kopp te framför morgonteven innan det är dags att åka till jobbet kanske till och med orka ut och springa eller gå en runda men som det är nu snoozar jag både en, två och tre gånger innan jag kliver upp och då är klockan så mycket att det bara är på med kläderna, borsta tänderna, packa väskan och hoppa i bilen.

 I morgon blir det pannkakor till frukost med turkisk yoghurt, nötter och färska bär, längtar redan ; )

I dag är det tänkt att vi ska fortsätta med uppfräschningen av Gustavs rum, det har verkligen blivit stor skillnad ni ska få se så fort allt är klart. Det ska sättas upp en hylla, vi ska byta plats på några tavlor, fixa det sista med teven och alla spelkonsoler (herregud vad tekniska prylar och sladdar den lilla mannen har) och sen behöver vi titta på lite nya lampor och en matta men sen…..sen ska det nog vara klart tror jag ; )

Kram Malin 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *