Trevlig lördag kväll

Hej!

Ville bara titta in och önska er alla en särdeles angenäm lördag kväll.

Sitter i soffan tillsammans med mannen och njuter av ett glas kylskåpskall prosecco middagen är precis avklarad, det blev en sen middag i dag men den var helt klart värt att vänta på och ni ska få receptet så fort jag skrivit ner det.

Det är snart dags för filmkväll med barnen vi tänkte se senaste Pirates of the Caribbean, en film vi visserligen redan sett, på bio i somras, men den var så bra så den tål verkligen att ses igen.

Haft bedrövligt väder här idag luften har varit full av små små regndroppar och dimman har legat tät hoppas innerligt att morgondagen bjuder på mer värme och helst lite sol för jag har fotografering jag skulle behöva få klart och det blir så mycket lättare med ordentligt ljus.

Ha nu en fortsatt trevlig kväll så ses vi imorgon igen.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *