Packad & klar

Gokväll!

Här var det packat och klart bara necessärerna (ja jag var tvungen att ta två för att få plats med allt ;  ) locktången, sminkväskan och finklänningen kvar vill inte att den ska ligga i väskan över natten och bli skrynklig.

Mannen och barnen sover redan och jag ska bara skriva färdigt detta inlägg sedan är det godnatt för mig med klockan ringer redan vid fem i morgon bitti, kan hända att jag snoozar några gånger innan jag kliver upp men det tog jag med i beräkningen när jag ställde in tiden ; )

Förutom träningskläder ska det ju packas med lite finare kläder för två middagar, dessvärre hänger det inte mycket till finkläder i min garderob, inte så ofta det vankas finare middagar här hemma ; ) men en klänning som jag köpte i somras och en blus jag sprang på inne på H&M i veckan får det bli och så finskorna med den lilla klacken.

Ser verkligen fram emot en helg full av träning, bra mat och massa friskluft och så kanske något glas bubbel medan man står och gör sig redo för kvällen har i alla fall packat ner några flaskor för säkerhets skull ; )

Hoppas jag hinner titta in till er i helgen trots det fullspäckade schemat men önskar er redan nu en underbar helg

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *