Att planera för återhämtning och vila

(Inlägget innehåller information om PR-produkter)

Hej min vän!

Hoppas du haft en härlig fredag så här lång.

Här har vi äntligen fått pusta ut från regnet och istället fått njuta av solsken och blå himmel, ja åtminstone under några timmar för nu regnar det igen : ( Kan inte påstå att det har varit speciellt kul att bo i Gävle den här veckan jag menar SOM DET HAR REGNAT i måndags kom det nästan 60 millimeter vilket är lika mycket som det brukar komma under hela oktober (!) Det här är verkligen hösten när den är som tråkigast regn, rusk och smutsiga ungar – var är den höga klara luften, de sprakande färgerna och solen var är solen!!!?

Man får väl roa sig så gott man kan inomhus istället : )

Titta på den där serien man velat se så länge, läsa en spännande deckare, måla om en möbel, baka en god kaka, plantera om blommorna, spela spel med barnen, rensa garderoben, laga och äta en riktigt god middag tillsammans med mannen, umgås med goda vänner eller fixa ett härligt hemma-spa.

Hm…det där med hemma-spa låter ju faktiskt riktigt härligt det skulle kunna få kvala in som en av helgens aktiviteter tror min trötta kropp skulle må riktigt bra av en liten mini-makover. Fick en maffig goodiebag med hem från Tanumstrand förra helgen med bland annat dessa ansiktsmasker från Powerlite och flera produkter från Rosenserien, perfekta spa-produkter om du fråga mig : D

Masq+ är en vårdande serummask som man enkelt placerar över ansiktet, ett ark som du viker ut och lägger över ansiktet, du behöver varken smörja in eller tvätta bort något. Luta dig bara tillbaka och njut medan masken verkar och ger dig vackrare hy.

Rosenseriens ekologiska produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i produkterna är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor – mummma för huden : )

Lovar att återkomma med en utförlig recension.

Den här helgen ligger annars som ett ganska blankt blad har bara en promenad med en kär vän jag inte träffat på väldigt länge inplanerad och ett biobesök med lilleman, skulle faktiskt vara skönt att låta det vara så låta både kroppen och själen vila och återhämta sig.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *