En höstpromenad i skogen

Gokväll!

Alltså det måste ha varit någon där uppe som hörde mig när jag klagade på vädret här om dagen för sedan i lördags har vi haft fantastiskt väder med sol, blå himmel och temperaturer på mellan tio till fjorton grader, nästan så man måste nypa sig själv i armen när man tittar ut : D

Tråkigt nog har jag inte kunnat njuta av det vackra vädret fullt ut, har varken kunnat springa eller promenera då febern smög sig på under eftermiddagen i lördags och har inte velat släppa taget sedan dess, som tur var hann jag med det efterlängtade mötet med min vän innan det slog till och vi fick en helt fantastisk stund i skogen med hennes lilla Eddie och solen som strilade ner mellan trädkronorna och det lever jag på nu när jag ligger här i soffan och huttrar under filten.

Inte så många blad kvar på träden efter förra veckans regn och blåst vår baksida är mer gul än grön för tillfället ; ) men men ner ska dom ju och det är bara att ta tjuren vid hornen och börja kratta, ska bara se till att bli av med den här envisa febern först.

I dag masade jag mig iväg till jobbet trots febern, nyinskolade barn och kollegor på möte är inte den bästa kombinationen : ) men just nu känns det mer självklart att det blir en dag i sängen i morgon, men mirakel har ju skett förr ; )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *