K Ö R K O R T!

Happy friday!

Gahhhh..det är helt sjukt, kan knappt fatta det själv, men har nu mera en dotter med körkort.

I skrivande stund är hon och storhandlar alldeles själv, tro det eller ej men det var faktiskt hennes egna önskan och det första hon ville göra när hon kom hem idag och hon har redan fixat ett eget ica-kortför att själv kunna scana varorna ; ) Det kändes verkligen helt galet när hon satte sig i bilen och körde iväg utan mig bredvid men samtidigt s å skönt att det är klart och att jag äntligen får tillbaka mina lediga kvällar det har ju blivit en och annan timme på vägarna de senaste månaderna. Men det här med mängdträning är verkligen någonting jag kan rekommendera till er som har barn som ska ta körkort vare sig de kör privat eller via körskola, ju mer de kör desto säkrare blir dom och desto lättare är det att klara hinder som uppkommer, låt dom köra vart ni än ska vare sig det är en snabb sväng till affären, en längre utflykt eller bara en tur för att öva det har både du och ditt  barn igen och så får ni en chans att umgås på tu man hand vilket annars inte händer så ofta när man har med tonåringar att göra ; )

Min lilla skrutta som helt plötsligt inte är så liten längre ❤️

Annars har vi en ganska lugn och skön fredagseftermiddag här hemma mannen städar vilddjurens bur, grabbarna umgås med sina vänner på nätet (ja varför träffas och prata i r l liksom ; ) jag ligger på soffan och skriver och Flisan är ju som sagt ute och åker bil.

Det här livet skulle jag lätt kunna vänja mig vid ; )

Ha en underbar kväll vänner.

Kram Malin

One thought on “K Ö R K O R T!

  1. Vi farmor o farfar har precis pratat med Flisan på telefon och grattat. Underbart att hon nu har fått körkortet.
    Kramar från farmor o farfar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *