Y o g a

Godkväll!

Obeskrivligt skönt med fredag eller vad säger ni : D

Har precis kommit ur duschen efter ett uppmjukande och stärkande yogapass, s å skönt att äntligen vara igång igen både kroppen och knoppen har verkligen saknat den meditativa känslan och att få sträcka ut leder och låta balansen jobba men även att få känna hur musklerna får arbeta i de olika statiska övningarna. Yogan är någonting jag alltid kommer tillbaka till den finns liksom där i ryggmärgen trots att det ibland kan går lång tid mellan varven, har alltid haft det lite jobbigare med träning som kräver kondition (kan bero på bristen av den samma kanske ; ) och har aldrig gillat lagsporter sen är det ju det här med att  de flesta träningsformerna sker på andra ställen än hemma och jag har alldeles för lätt att hitta ursäkter till att inte komma iväg.

Yogan kan jag göra var som helst, när som helst och i princip hur som helst.

I morgon kommer klockan ringa betydligt tidigare än vanligt (ja egentligen ringer den väl inte alls på lördagar här om vi inte har någon tid att passa) det är städdag i området och jag har den eminenta uppgiften att se till att korven är grillad lagom till att alla gräsmattor är färdigkrattade, så det blir nog till att hoppa i säng så fort röstningen i Idol är klar.

På återseende min vän

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *