H A P P Y H A L L O W E E N

Gokväll!

Här har ni Herr Pumpa i egen hög person han som stått och tagit emot alla busiga barn som ringt på dörren här under kvällen, vi har haft besök av både spöken, gastar, häxor och allehanda blodiga varelser några av dom riktigt riktigt läskiga…..huah : )

 De här söta små spökkladdkakorna som Felicia bakat blev perfekta mumsbitar till kvällens fika, för självklart måste det fikas när det är Halloween det är sen gammalt ; ) och minsann slank det ner en och annan godisbit också som jag norpade från Gustavs pumpahink (som ni ser på bilden längst ner) men bara sånt som han inte ville ha själv förstås. Han är lite kräsen vår minsting när det kommer till godis det är mest bara Ahlgrens bilar, båtar (och det måste vara dom små i tablettaskstorlek) björnar och en och annan napp som duger så han delade mer än gärna med sig av det han fick.

Visst var dom s å söta, formen hittade jag på Ica Maxi

Här har ni vår söt-läskiga lilla zombi på väg ut i natten : O

Snart är spöktimman här så bäst att krypa ner och gömma sig under täcket, får se om vi får zombisällskap i sängen natt – ganska troligt ; )

Kramar Malin

2 thoughts on “H A P P Y H A L L O W E E N

  1. Jag köpte också dessa, men missade helt att använda 🙂 Sååå fina! Lite roligt med något annorlunda ibland än vanliga kladdkakeformen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *