Feber på besök

Gokväll!

Hur har er dag varit?

Här har vi haft en riktigt lugn och skön söndag i alla fall jag och Gustav som har legat på soffan nästan hela dagen, Gustav för att kurera dom dumma feberbacillerna som spökat sedan i torsdagsnatt och jag för att jag helt enkelt inte orkat lyfta ett finger. Kände mig lite småfebrig när jag vaknade i morse behövde till och med en Ipren för att komma ur sängen så jag tyckte det var lika bra att försöka vila bort det onda och spara alla måsten till en annan dag.

Mannen däremot har gjort allt annat än suttit still han och Wille började dagen med en timme på skjutbanan sen har han fixat med studsmattan (snön kan ju komma när som helst nu) tvättat, handlat och fixat middagsmaten visserligen från den lokala restaurangen men ändå : D Felicia tog en sväng till det stora köpcentrumet, alldeles själv (!) kan fortfarande inte riktigt fatta att hon har körkort och kan ta bilen och åka, bara så där, utan oss – helt galet ; )

Netflix på teven och en svalkande smoothie är ibland precis vad som behövs för att få en liten varm kille att må bättre.

Håller tummarna för att morgondagen blir friskare och att de andra klarar sig den kommande veckan bjuder nämligen på både besök och en liten weekend trip till Stockholm.

På återseende

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *