Årets adventsljusstake signerad Ernst Kirchsteiger

Tjingeling!

Vet ni i söndags var det exakt fyra veckor kvar till 1:a advent och därmed endast sju ynka veckor kvar till jul (!)

Det är inte klokt vad den här hösten har gått fort trots uselt väder och bristen på röda dagar, var faktiskt riktigt rädd för att det skulle bli en extremt lång och tungt höst i år efter att vi haft en så extremt solfattig sommar (jag tillhör ju som ni vet den del av mänskligheten som verkligen b e h ö v e r ljus och värme för att må bra) och visst kom tröttheten och nedstämdheten som ett brev på posten någon gång där i september men av någon anledning det blev aldrig riktigt så illa som jag befarade och tiden har ju som sagt sprungit iväg, har ingen bra förklaring egentligen mer än att jag nog har rört på mig mer än vanligt och så mår ju magen (och därmed också kroppen) så mycket bättre av min lågkolhydratkost. Skönt är det i alla fall.

Hur är det med er har ni börjat fundera över adventsljusstakar och julpynt än – det har jag ; ) Eller det gjorde jag nog för flera månader sedan om jag tänker efter så är det när man älskar julen och allt som hör därtill. Måste erkänna att jag faktiskt redan ställt i ordning årets adventsljusstake, sprillans ny för i år är den sprang på den när vi var i Sala nu i helgen, kan tänkas att jag byter ut dekorationen till något mer ”juligt” innan det är dags att tända den men visst var det fint med den gröna murgrönan mot det vita?! Ljusstaken fanns i silver, svart, mässing och vitt och ljushållarna fanns i fyra storlekar (jag valde två olika på mina) de sitter fast med magnet så de går att flytta och ta bort eller så kan man lägga till fler, kul med en ljusstake som man kan ha året runt.

Han kan han den där ERNST ; D

(var tvungen att prova den på plats i dag blev så sugen när jag satt och bläddrade i årets första jul-inredningstidning) 

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *