Att kunna frossa i tidningar

Gokväll!

Hoppas ni haft en bra start på veckan.

Min måndag har spurtat på som bara den är faktiskt smått förvånad över att allt är klart och jag redan sitter uppkrypen i soffan med tekoppen i handen : D nu väntar ett avsnitt av Glitch innan det är dags för sängen.

Vet inte hur det är med er men jag älskar att läsa tidningar har alltid haft en prenumeration på gång, när jag var liten var det framför allt Bamse jag kommer ihåg älskade den och hade den i många år, under tonåren när intresset var kläder, smink och pojkar var det Vecko Revyn som gällde, sen kom några år med tidningar som Amelia och Family Living, nu är det mest inredningsinspiration jag läser och där finns det många tidningar att välja mellan ; )

Men det är ingen billig hobby att läsa tidningar speciellt inte om man vill ha variation i sin läsning jag läser gärna om både inredning, mode, hälsa och mat och det skulle bli en smärre förmögenhet om jag skulle köpa alla dessa tidningar i butik men nu har jag fått testa en sak som gör att jag kan läsa p r e c i s hur mycket som helst för bara 99 :- i månaden.

Med Readly kan du läsa obegränsat i både surfplatta, dator och mobil, välja bland tusentals välkända magasin från hela världen och läsa på upp till 5 enheter samtidigt.

Här är några av alla de 2300 titlar du kan hitta där;

och naturligtvis har de dagstidningar också

Smart, enkelt och otroligt prisvärt.

Just nu kan du prova Readly 1 månad kostnadsfritt här

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *