Årets första & enda julbord

Gokväll!

Ja eller åtminstone det enda som jag inte stått vid spisen och tillagat själv : )

Älskar att gå på restaurang och äta julbord det är ju s å mycket godare att äta sånt man inte stått och tillagat själv och så finns det alltid mycket mer att välja på (jag menar vem orkar stå och laga femtioelva olika maträtter!!) men det absolut bästa måste nog ändå vara att det är någon annan som plockar fram allt, plockar av från bordet och som diskar efteråt ; ) Tyvärr blir det oftast inte mer än ett julbord per år eftersom det är så mycket annat som ska hinnas med under december, sen är det ju ganska dyrt också och det finns ju lite annat man behöver lägga pengarna på nu så här innan jul : )

I år blev det julbord på Elite Grand Hotel, vi hade egentligen bokat ett annat lite mindre men det blev inställt i sista sekund, vi hade lite tur och fick det absolut sista bordet de hade. Stämningen var gemytlig och personalen var trevlig och det fanns mycket att välja på, även för de som äter vegetariskt, barnen fick besök av jultomten och så visades det film för de som inte orkade sitta still (ett stort plus för alla barnfamiljer) men potatisen i Janssons frestelsen var lite för hård och omeletten var inte riktigt färdig så det drar ner betyget betydligt för mig jag som verkligen älskar både Jansson och omelett.

Men i det stora hela var det ett helt ok julbord och det blev en mysig stund med familjen.

Det bjöds på glögg och pepparkakor innan det var dags att sätta sig till bords

Älskar STORA dessertbord ; )

Hade bestämt redan innan att jag skulle få unna mig några bitar det är ju trots allt bara jul en gång om året.

Årets julbord ✔️

Årets laddning julgodis✔️

Nu är det bara de sista julklapparna kvar sen kan vi andas ut : )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *