J U L K L A P P A R ✔️

God torsdagkväll!

Hur har ni det i julstöket har ni rullat era köttbullar, lagat senap och lagt in sillen eller gör ni som oss och köper det någon annan lagat ; ) hur ni än väljer att göra glöm för all del inte bort att slappna av och andas under tiden.

I dag efter jobbet åkte mannen och jag och fixade de allra sista julklapparna till barnen (tror halva Gävles befolkning hade samma ide som oss för vi var definitivt inte själva i affärerna ; ) skönt att kunna checka av ännu en sak på listan nu ska det bara dammas och torkas golv och plockas fram lite tomtar sen är vi helt klara med alla julförberedelser.

Känner mig lite kluven just nu å ena sidan vill jag att tiden ska gå fort så vi får fredag och helg – vill. ha. jullov. nu. Längtar efter att få vara ledig med barnen spela spel och mysa framför julkalendern med tända ljus och varm choklad, ta långa promenader medan det fortfarande är ljust och slippa vakna av klockan, å andra sidan vill jag inte att tiden ska f ö r fort det är ju nu som det är som allra härligast goda dofter sprider sig i huset, under julgranen fylls det på med klappar och barnens ögon tindrar av förväntan….ha ha där kanske jag överdrev en aning men det märks att dom njuter lite mer av tillvaron nu när jullovet ligger alldeles runt hörnet. Jag kommer att vara ledig två veckor, så när som på två dagar mellan nyår och trettonhelgen när jag går in och jobbar, och det ska bli s å otroligt skönt.

Det går åt en del stearinljus och värmeljus här hemma just nu, stearinljus är ju s å mycket mera jul än tända lampor så vi tar alla chanser vi får.

Kram Malin

One thought on “J U L K L A P P A R ✔️

  1. Visst är det väl någon liten kille som ögonen tindrar på? 🙂 Malin ta det lugnt med städningen. Bättre att städa ordentligt efter jul.
    Glöm inte bort att andas du heller. Här har bakats pepparkakor och kokats tunga 🙁 I morgon griljeras skinkan. och sillen görs i ordning. God Jul till er alla från farmor o farfar. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *