Gårdagens frukost; Banan- och kanelplättar

Godmorgon vänner!

Oj oj vilka lata dagar vi unnar oss här jag och barnen (stackars älsklingen måste tyvärr jobba) vi tar långa sovmorgnar, äter frukost vid teven framåt lunchtid och myser runt i mjukiskläder hela dagarna, ja en tur till den lokala affären sträcker jag mig till utan att byta om ; ) Känner mig hyfsat avslappnad och ganska så utvilad, borde väl i och för sig vara pigg som en mört efter allt detta vilande men börjar tro att jag helt enkelt inte är kapabel till att känna mig piggare än så här ”zzzzzz”

Eftersom vi sover så länge på morgnarna hinner vi ju inte med att äta både frukost och lunch och då är det gott att göra något mer mättande, hittade massor av bra recept i min julklappsbok på goda smörgåsar, gröt, granolas, plättar och smoothies. I går stekte jag banan- och kanelplättar och i dag tänkte jag prova kokos- och limeplättar.

Fotografierna i boken är s å fina och inspirerande precis så skulle jag vilja kunna fota.


Har inte varit annat än till affären sedan Annandagen men i går tog jag en tur ner på stan och det var riktigt skönt att hoppa ur myskläderna för en stund hade några ärenden att göra sen ville jag titta runt lite på rean hitta lite smått och gott inne på MQ en tröja, en kofta och en blus, bara sånt som jag behövde ; )

I dag ska vi bowla med grannarna och äta lunch på stan, sen ska det sista handlas till nyårsafton.

Önskar er en härlig lördag

Kram Malin

10 thoughts on “Gårdagens frukost; Banan- och kanelplättar

  1. I do accept as true with all of the concepts you have offered to your post. They are very convincing and can certainly work. Still, the posts are too quick for novices. Could you please prolong them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

  2. I actually wanted to make a simple note to be able to thank you for those wonderful ways you are giving at this website. My time consuming internet lookup has at the end been recognized with professional suggestions to exchange with my close friends. I ’d claim that most of us visitors actually are definitely endowed to exist in a really good site with very many lovely professionals with interesting tricks. I feel somewhat blessed to have used the website and look forward to plenty of more awesome minutes reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

  3. Thank you a lot for giving everyone an exceptionally memorable possiblity to read articles and blog posts from this site. It is always so amazing and jam-packed with a good time for me and my office co-workers to visit your website not less than thrice per week to study the newest secrets you have got. Of course, I’m so always happy for the cool information you give. Certain 1 facts in this posting are without a doubt the simplest we have all had.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *