Årets första vabbdag

Gokväll fina!

Ja så var årets första vabbdag ett faktum (!) vaknade upp till en Gustav med feber och ont i halsen som varken ville äta eller dricka lite tidigt kan tyckas, hann knappt gå en vecka, men baciller har ju en förmåga att dyka upp när helst dom behagar och inte så himla mycket att göra åt dock verkar det inte vara någon argsint bacill för just nu är det inte något större fel på honom (hör hur han pratar och skrattar där uppe) kanske hjälpte det att vi låg och vilade framför teven halva dagen.

Inte helt fel med en extra ledig dag har försökt dra fördel av tiden och passade bland annat på att storstäda köket och byta ut de röda julgardinerna (brukar kunna vänta en bit i i februari med det men i år har jag inte haft tålamod med något av det juliga) sen provade jag att fotografera mina nya tavlor och lite annat smått och gott medan det fortfarande var ljust, det gäller att utnyttja det lilla dagsljus som är nu när det är vinter.

Nu blir det de sista två avsnitten av Riviera, lite ost och ett glas bubbel – är det fredag så är det

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *