Tulpanens dag

Gokväll!

Såg på Instagram att det var tulpanens dag i så när jag åkte hem från jobbet passade jag på att svänga förbi Blomsterlandet och införskaffa en bukett, klart man ska ha tulpaner på tulpanens dag lika klart som att man äter kladdkaka på kladdkakans dag och kanelbullar på kanelbullens dag ; )

Den här gången blev det vita lyxtulpaner (de heter tydligen så)och videkvistar i vasen blommor som verkligen får en att längta efter våren med knoppande träd, grönska och solsken.

Inte helt fel med färska blommor att förgylla en grå och trist måndag med

Kram Malin

One thought on “Tulpanens dag

  1. Good day very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also¡KI am happy to find so many useful information here in the put up, we need develop extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *