F R I Y A Y : )

Gokväll!

Hoppas ni njuter av fredagen vare sig ni gör det skönt avslappnade i en soffa eller fulla av energi på ett dansgolv.

Själv har jag haft en riktigt lugn och skön eftermiddag och kväll med hemmagjord pizza, mysigt småprat och ett och annat gott skratt med man och barn eller ska kanske skriva ett av barnen för killarna har mest suttit instängda på sina rum framför teven och datorn och kom bara pliktskyldigast ner för att äta middag. Var en aningens lat och köpte färdig pizzadeg till familjen (som jag vet att dom gillar) och gjorde min pizzadeg efter detta recept på min pizza lade jag prosciutto, mozzarella och pinjenötter medan familjen önskade sig en helt vanlig Vesuvio, som alltid är jag lite mer wild and crazy än resten av familjen när det kommer till maten ; )

Har även bakat korvbröd efter ett nytt recept (återkommer med det) vi tänkte nämligen ta en tur till pulkabacken i morgon, efter Williams tennis, och grilla korv till lunch de brukar ha grillen tänd där när det är helg annars finns det både ved och tändmaterial så man kan tända sig sin egen eld. Såg att det skulle bli plusgrader och snöblandat regn nästa vecka så det gäller att passa på medan det är vinter. Inte för att jag gillar det här med kyla och mörker och ni ska veta jag ser v ä l d i g t mycket fram emot våren men önskar ändå att det kunde få vara vinter ett litet tag till med snö och minusgrader för barnen skull.

Förra veckans fredagsmys med lite goda ost och bubbel i glaset, ost som är ett mycket bra substitut till godis och annat onyttigt snacks. I dag serverades det dock bara cola zero i glaset ; )

Kram Malin

6 thoughts on “F R I Y A Y : )

  1. Thanks , I’ve recently been looking for information about this subject for a long time and yours is the greatest I’ve discovered till now. However, what about the bottom line? Are you certain in regards to the source?

  2. What i don’t realize is in reality how you’re no longer actually a lot more neatly-preferred than you might be now. You’re so intelligent. You already know thus considerably in terms of this subject, produced me personally believe it from numerous varied angles. Its like men and women aren’t involved unless it¡¦s one thing to do with Girl gaga! Your individual stuffs great. All the time deal with it up!

  3. I’m just commenting to let you know of the notable encounter my wife’s child undergone viewing the blog. She discovered numerous things, not to mention how it is like to possess an amazing coaching heart to get folks with ease completely grasp selected grueling subject areas. You actually exceeded her desires. Thank you for distributing these informative, safe, explanatory and as well as unique guidance on this topic to Sandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *