S k ö n a S ö n d a g

Gokväll!

Precis som rubriken säger har min dag varit, har gått runt i pyjamas mest hela dagen och inte satt min fot utanför dörren, Felicia erbjöd sig att åka och handla så inte ens det har jag behövt befatta mig med ; ) Visserligen åkte dammsugaren fram där ett tag och två maskiner tvätt har jag hunnit med men annars har jag mest bara njutit av dagen och tagit hand om mig själv lite extra.

Tog ett avslappnande bad med tillhörande grovrengöring av hud och hår; plockade fram hela arsenalen av krämer, schampo och peeling, fixade mina alldeles för torra och fnasiga fötter med en exfolierande mask (har försökt med den ena mjukgörande salvan efter den andra men det enda som hjälper nu när det är så här torrt och kallt är just en sån mask sen gäller det bara att hålla efter med salva) och lade sen på ett nytt fräscht nagellack, om si så där tio dagar kommer jag att känna mig som en ny människa igen.

Dessa masker gör verkligen underverk med huden, har faktiskt ett litet förråd av olika masker till ansiktet både som återfuktar, peelar och rengör ska bara bli bättre på att använda mig av dom, det är ju så lätt att göra i samband med den dagliga ansiktsrengöringen när man ändå står där vid handfatet och slabbar med vatten.

Sätter alltid sockor över plastpåsarna för att det ska vara lättare att förflytta sig medan plastpåsarna sitter på man glider liksom runt annars och så behöver man inte heller vara rädd för att eventuellt kladd ska sippra ut.

Voilá – känner mig redan mycket fräschare om fötterna.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *