Snö & tända ljus

Godkväll!

Snö, snö, snö…..

Tänk om all den här snön hade kommit för sisådär en och en halv månad sedan då hade vi fått njuta av en vit jul nu känns det nästan lite meningslöst med all denna nederbörd och till på köpet är det minimalt med solsken och mest bara grå himmel, inga strålande vackra och krispiga vinterdagar här inte. Men visst är det kul för barnens skull så de kan vara ute och åka i backen, bygga snögubbar och gräva snökojor och onekligen blir det både lättare och roligare att vara på jobbet när man bara behöver borsta av barnen lite snö innan man går in istället för att ta hand om sjutton blöta och smutsiga overaller ; )

Jag försöker ändå njuta av den här tiden (det känns alltid lite bättre när man tänker positiva tankar : ) genom att fylla huset med tända ljus på kvällarna, krypa upp i soffan med en kopp te och titta på teve jag och mannen gillar verkligen att se på teve tillsammans (vi tittar på det mesta tillsammans faktiskt) och den här årstiden med kyla och mörka kvällar är ju som gjord för just det. För tillfället är det Bron som går varm här hemma och vi har snart (typ ikväll tror jag ; ) tagit oss igenom tre säsonger av fyra så alldeles snart är även den serien avklarad. Sen blir det nog lite annat ett tag det har ju startat en del favoritprogram de senaste veckorna som Renees brygga, Bonusfamiljen och Bygglov, det är så lätt att man fastnar i det här med serier och bara vill se nästa avsnitt och nästa och nästa (riktigt beroendeframkallande) och glömmer bort att tiden går och man borde gå och lägga sig.

Tror vi har ljus i varje liten vrå och det är så mysigt

Ja det blir nog bra att blanda upp med lite ”vanlig” teve ett tag.

På lördag börjar ju också en av vårens höjdpunkter; Mellon och då är det äntligen dags igen att piffa till sig lite extra, bänka sig tillsammans med vännerna, korka upp champagnen, hälla upp snacksen och kasta konfettin – älskar Melodifestivalen ; )

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *