F O T O K U R S på G

Gokväll vänner!

Här sitter jag och smaskar semla inget jag vanligen gör så här mitt i veckan men jag har provat ett nytt recept på kalorisnåla semmelbullar inför nästa vecka, ni har väl inte missat att det är fettisdagen på tisdag?!, och ville provsmaka för att se om det var något att tipsa om här, de blev nära nog perfekta i både konsistens och smak så jag återkommer med receptet.

I morgon är det äntligen dags för mig att lära mig mer om vår systemkamera (den använder jag så ofta som möjligt till bilderna här på bloggen för trots att jag har en Iphone 7 blir bilderna bättre med en riktig kamera) eller egentligen är det Felicias kamera men så länge hon bor kvar hemma är hon så snäll och lånar ut den till oss när helst vi behöver ; ) Jag har anmält mig till en av Medborgarskolans kurser i foto, som hålls av en professionell fotograf, vi kommer att lära oss hur kameran fungerar, hur man fotar på bästa sätt och om bildredigering.

Det blir spännande att se om ni kommer märka någon skillnad på bilderna här inne det lär väl ta ett tag, typ några veckor, men sen vill jag gärna höra era åsikter : D

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *