H A P P Y S A T U R D A Y

Gokväll!

L ö r d a g utan tvekan veckans bästa dag!

Sitter här och skriver medan jag småtittar på Mello tyvärr blev det ingen mellofest med grannarna i dag för där härjar fortfarande influensan, hos oss har gudskelov ingen mer blivit sjuk efter Gustav så nu försöker vi akta oss från smittohärdar ett tag. Tycker nog att låtarna höll en aningens lite mer klass förra veckan mina favoriter då var John Lundvik och Renaida och både gick ju vidare (John direkt till final och Renaida till andra chansen, för er som inte hänger med ; ) men i dag vet jag inte om jag ens får ihop en favorit det skulle vara Liamoo då. Än så länge alltså ingen Euro-vinnare i sikte.

Tog en extra lång sovmorgon i morse (fick nog ihop elva timmars sömn om jag inte räknat fel) lade mig med huvudvärk och en konstig känsla i kroppen i går men vaknade både pigg och kry så det var nog precis vad kroppen behövde. Körde ett pass på yogamattan efter frukost och var lite orolig att inte kroppen skulle orka men det kände bara s å skönt och gav en hel massa härlig energi så i ett huj hade jag städat av toaletterna, duschat, fixat håret, ätit lunch och gjort en del av fotoläxan tills nästa vecka, det får nog bli ett yogapass i morgon också för jag har lite kvar av läxan att göra ; )

Har ett virrvarr av fototermer i huvudet sedan i torsdag det är meningen att jag ska lära mig ord som bländare, slutartid, ISO och vitbalans men just nu låter det mesta som grekiska och jag har svårt att få till det när jag fotar. Men övning ger färdighet heter det ju och det är precis det jag kommer att syssla med de närmaste veckorna.

Här har jag lekt lite bländare och slutartid;

En helt ny foto-värld kommer att öppna sig.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *