S E M M E L D A G E N

Godkväll vänner!

Så bidde det tisdag.

Efter en lång arbetsdag inklusive kvällsmöte och en tur till affären var det skönt att hoppa i myskläderna och krypa upp i soffan med en kopp te och en semla – mums

Min tanken var att hela familjen skulle fika tillsammans (har alltid så storslagna ideér om att vi ska duka upp i köket och äta tillsammans ; ) men sen försvann den ena semlan efter den andra från fatet så jag kunde lika gärna ta med mig min semla och sätta mig vid teven. Kan sakna tiden när barnen var små, då mamma och pappa fortfarande var det bästa som fanns, då var det varken jobbigt eller pinsamt att sitta med vid köksbordet ; )


Alla har vi vår egna favoritsemla på fatet; en LCHFsemla, en vetebulle med mandelkräm i stället för mandelmassa (mandelmjöl, vispad grädde och sukrin melis) + vanlig grädde, två vetebullar med inkråmet blandat med vispad sojagrädde istället för mandelmassa + lite spritsad sojagrädde och så en vetebulle med inkråmet blandat med sojagrädde men utan sojagrädde på toppen, var dock lat och köpte färdiga vetebullar.

Mättande men gott!

Och i morgon firar vi Alla Hjärtans dag, få se vad det blir för gott till kvällsfikat då ; )

Kram Malin

One thought on “S E M M E L D A G E N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *