V A L E N T I N E

Gokväll!

Blev glatt överraskad när jag kom hem efter tennisträningen idag för på köksbordet stod det en vacker bukett med rosor, choklad och två rykande färska inredningstidningar, lite materiell lycka dagen till ära, han kan han min man ❤︎

 Är så innerligt glad och tacksam över att ha en sån omtänksam man som visar sin kärlek på så många olika sätt varje dag när han kommer hem får jag alltid en kram och puss innan han går upp och byter om, står jag och lagar mat, borstar tänderna eller diskar kommer han ofta och kramar om mig och han är väldigt bra på att ge komplimanger sen skrapar han rutorna på min bil så jag ska slippa stå och frysa på morgnarna – det är kärlek det. Men visst är det extra trevligt att ibland få den där blombuketten ; )

Säga vad man vill om såna här ”tema dagar” men om man bortser från det kommersiella så tycker jag det är ganska mysigt att få tillfälle att fira, kanske äta något gott, kramas lite extra eller bara stanna upp i den stressiga vardagen och tala om hur mycket man uppskattar varandra.

Felicia hade bakat och jag köpte med mig lite extra gott fika hem så det blev en riktigt smaskig alla hjärtans dag för oss, jag provade att baka en chokladfondant utan mjöl till mig och det blev s å himla bra (första gången jag bakar just det så jag har väl egentligen inget att jämföra med) åt den med lite vispad grädde.

Så var det torsdag igen imorgon vilket betyder fotokurs för mig, läxan är gjord och jag är redo att lära mig ännu mer om ljus och tid och vad man ska tänka på för att få till en bra bild.

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *