S C H L A G E R P E P P

Happy Happy Saturday!

Har haft en underbart lugn lördag som började på allra bästa sätt med sovmorgon och efterföljande lång frukost framför Nyhetsmorgon. Sen blev det ett pass på yogamattan och en stunds eftermiddagsvila i soffan och alldeles nyss fick jag mina naglar fixade av Felicia som behöver öva inför sin diplomering.

Gillar att hitta på saker på helgerna som att åka och shoppa, träffa vänner på en fika eller göra något roligt med barnen men lika härligt är det med dagar som är helt oplanerade och man kan göra precis vad som faller en in.

I kväll är vi bjudna in till grannarna för att titta på tredje deltävlingen i Melodifestivalen men först måste jag nog piffa till mig lite, känner mig lite halvsunkig fortfarande klädd i yogakläder ; )

Tar med mig en supergod cava att skåla i med en hel massa Mellofeeling 🎉

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *