Baciller på besök – igen

Gokväll!

Ja det verkar inte bättre än att bacillerna kommit på besök igen och den här gången var det tydligen min tur.

Vaknade upp i går morse med en illavarslande värk i hals och huvud och en allmänt obehaglig känsla i kroppen, höll ut under dagen med hjälp av värktabletter men på kvällen däckade jag i soffan (det blev varken fredagsmys eller middag) och idag orkar jag absolut ingenting mer än att hålla mig i vertikalt tillstånd. Har konstigt nog bara lite lätt förhöjd temp men känner mig som överkörd av tåget och har fått en hosta som river i bröstet. Är nästan helt säker på att den här smittan kommer från jobbet har för närvarande tre kollegor som ligger i influensan och en hel massa små människor som snörvlar och hostar men men så är det att vara förskollärare och det är ju övergående bara att ta det extra lugnt under tiden ; )

Nog pratat om sjukdomar inte så kul bloggläsning för er kanske.

Har legat idag och titta ut på de stora snöflingorna som singlat ner utanför fönstret, man får liksom tid för sånt när man ligger sjuk : ) Det har nog snöat mer eller mindre varenda dag den senaste veckan och det är väl kul för barnen speciellt nu med sportlovet som stundar men jag skulle hellre sett att vi fått lite av det här i december, för att förstärka julkänslan, nu känns det mer som ett irritationsmoment som något vi verkligen kunnat varit utan jag menar nästa vecka är vi inne i marsmånad och då vill jag ha vår, knoppande träd och gröna gräsmattor i stället för meterdjup snö.

Har inte orkat ta fram kameran idag men för några veckor sedan såg det ut så här på gården, just den dagen var det strålande sol och bara någon minusgrad och Gustav som varit hemma en hel vecka med influensan behövde komma ut och röra på sig. Kunde vintern se ut så här skulle jag vara den första att jubla ; )

Nu är det mest mulet och trist men desto skönare blir det ju förstås att ligga här inne i värmen och försöka tillfriskna och det mina vänner är precis det jag ska göra nu i sällskap med årets sista delfinal i Melodifestivalen.

Sköt om er

Kram Malin

2 thoughts on “Baciller på besök – igen

  1. ÅH med snö!!! Men nu behöver vi värme så vi slipper skitbacillerna eller hur!!
    Jag sitter också här på jobb på nåder… Borde vara hemma… Men det är mycket man borde eller hur!
    KRAM och KRYA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *