Våren spirar på Ellos

Godagens!

Börjar bli liiiite trött på att sitta här i soffan, slötitta på teve, bläddra i tidningar och dricka mängder med honungsvatten, inte för att kroppen orkar så mycket mer just nu men huvudet har helt andra planer ; )

I helgen skulle jag ha åkt och fyllt på energiförrådet på Tanumstrand hade verkligen sett fram emot en helg fylld med yoga, god mat, frisk havsluft och trevligt sällskap men jag vågar inte chansa nu när jag fortfarande mår så dåligt det är ju en bit att åka (och dessutom vara helt själv i bilen) och när man väl är på ett sånt underbart ställe som Tanumstrand vill man kunna njuta till fullo och inte ligga i sängen och vila bort tiden.

Trots minusgrader och meterdjup snö utanför fönstret börjar vårkänslorna spira så smått inte så konstigt kanske med tanke på att vi snart är inne i mitten på mars då det vanligtvis droppar från taken och gror i rabatterna det är väl kroppens kalender som är förinställd på vår ; )

Har suttit och bläddrat bland vårnyheterna på nätet och sett s å mycket snyggt som jag skulle vilja hänga in i garderoben, skulle faktiskt behöva en ny kappa att ha den där tiden som är mitt emellan vinter och vår ni vet när man inte vill ha den tjocka vinterjackan på men det är för kallt för den tunna vårjackan.

Vore inte helt fel heller med ett par nya fräscha sneakers i skohyllan

Svart kappa här

Grön kappa här

Beige kappa här

Vita sneakers här

Rosa slip-in mocka sneakers här

Rosa sneakers här

Det mesta i min ytterklädes-garderob går i svart både jackor och skor lite tråkigt kan tyckas men jag har alltid varit lite feg när det kommer till färg och svart passar ju till det mesta, eller hur ; ) men kanske det blir en kappa i grönt eller beige den här gången och till det ett par sneakers i rosa eller vitt eller så blir det svart precis som vanligt, vi får se.

(Just nu får man 25% rabatt på dyraste varan inklusive varumärken med koden 375855 eller 25% på skor inklusive varumärken  med koden 375708, gäller t o m 19 mars )

Kram Malin

One thought on “Våren spirar på Ellos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *