En skönare söndag

Goddagens!

HÄR ÄR SÖNDAGSFEELINGEN PÅ TOPP!

Det märks på både humöret och orken att jag börjar bli frisk nu fick lite överskottsenergi efter frukosten och började rensa i klädgarderoben och bland lådorna i badrummet, det brukar bli så när det inte har hänt så mycket här hemma på ett tag (läs; när jag varit sjuk och inte orkat bry mig) då sätta jag alltid igång och rensar och städar så fort orken är tillbaka, det är väl bra i och för sig men efter den här influensaomgången är det nog klokare att ta det lite lugnt och trappa upp tempot dag för dag istället. Men man blir ju så himla glad att det är över och jag som är lite av en perfektionist får det där rensa-plocka-städa-kliet i kroppen och då är det svårt att låta bli ; )

Passade på att ta hand om mig själv lite också när jag ändå var i gång har varit extremt dålig på att ta hand om mitt ansikte när jag varit sjuk inte orkat med ens den enklaste rengöringen och på det väldigt lite frisk luft så ni kan ju tänka er hur min hy såg ut, som tur var hittade jag en peel-off mask liggandes i badrumslådan, en sån som tar bort pormaskar och döda hudceller, och efter den känner jag mig som en ny människa ansiktet är lent och fint igen och glänser som ett nybesprutat äpple ; )

Så här såg jag ut när jag började ganska glåmig och glanslös men rengjord (man ska allltid göra rent ansiktet innan man har på en mask)

Det är lite som att smeta på sig lättflytande asfalt

Man smetar på den där man tycker att det behövs jag har den på mina problemområden som är från hakan upp till kinderna och den berömda T-zonen men det gäller att vara försiktig för den tar med sig allt småhår man har i ansiktet också aj aj

Masken ska sitta på 30-45 minuter så jag hann vila en stund och läsa nyheterna på telefonen

Sen är det bara att pilla upp en bit och dra av

Svårt att se här kanske men den tog faktiskt med sig både pormaskar och död hud

Som sagt fräsch och fin som ett äpple ; )

Redo att ta mig an en ny vecka som redan är fyllt till bredden med arbete (längtar efter både mina kollegor och barnen har ju inte varit där på två veckor) planerade kvällspromenader, barnens aktiviteter, fotokurs och härligt umgänge med grannarna.

Behöver göra någonting åt mitt hår funderar på att klippa lugg, vad tror ni om det?

Ha nu en härlig söndagkväll

Kram Malin

2 thoughts on “En skönare söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *