F R E D A G & årets påskris

Godkväll vänner!

Sitter här och njuter av ett glas bubbel, en bricka med lite ost och charkisar, mannen på armlängds avstånd och säsongsstarten av Let´s Dance, en helt perfekt fredagkväll med andra ord ; ) Grabbarna har parkerat sig på sina rum och ”umgås” för fullt med sina vänner på nätet och Felicia jobbar med ett skolarbete som ska in om några timmar så jag gissar att vi blir ensamma här framför teven i kväll.

Men det är väl bara att vänja sig för nu när barnen har blivit större ser vi mindre och mindre av dom här nere.

Det där vårskriket verkar ha satt fart på våren minsann för här har vi haft ett h e l t fantastiskt väder de senaste dagarna med sol, mestadels blå himmel och uppåt tio grader på jobbet har de tjocka vinterjackorna och täckbyxorna bytts ut mot lite tunnare skalkläder och snön droppar för fullt från taken. Håller tummarna för att det vackra vädret håller i sig till nästa helg för med hela fyra dagar ledigt blir det säkert ett och annat tillfälle till att vara utomhus vi har lite att pyssla med i trädgården (behöver ta ner ljusslingan som suttit uppe sedan i julas och byta ut allt visset granris i krukorna mot något lite mer vårigt) sen behöver jag komma igång på allvar med mina pw´s och det är ju s å mycket härligare att promenera i solsken.

Lika inspirerad som jag var i december av att pynta, baka och laga mat till jul lika oinspirerad är jag av att fixa till påsken det finns liksom inget med påsken som triggar mig att pynta men ett litet påskris kan jag tänka mig och kanske en kyckling eller två och naturligtvis ska barnen få sina påskägg men sen blir det inte så mycket mer.

Gillar det lite mer sparsmakade och håller mig ifrån att pynta med för mycket färg så i år blev det vitt, beige och grått i riset (eller ris och ris det är väl mer kvistar)

I morgon gör vi lördag

Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *