L Ö R D A G

Tjingeling!

Någon mer än jag som börjar drömma om grillmiddagar med goda vänner, ljumma kvällar i solnedgången och den där första morgonkoppen på en solvarm terass nu när ljuset har anlänt igen och värmen sakta smyger sig på?

För mig kommer den där längtan efter sommar, sol och livet ute i friska luften (jag är ju sämst på att vara ute under det mörka halvåret och får alldeles för lite av den varan då) som ett brev på posten varje vår nu vill jag fixa och dona ute på altanen köpa växter till krukorna, lite nya kuddfodral och mysiga filtar och någon ny snygg ljuslykta. Helst skulle jag vilja byta ut vårt gamla bord och våra stolar som är i teak mot något ljust och fräscht men inom något år har vi tänkt göra om altanen bland annat sätta in helglasade skjutdörrar, byta golv och öka golvytan i det inglasade rummet så det är nog lika bra att vänta och se vad som passar då.

Har suttit och bläddrat i Allt i Hemmets utespecial för att tanka lite härlig inspiration till uterummet det är galet så mycket snyggt det finns, drömmen hade varit att ha plats för ett riktigt utekök med stor matplats och en köksträdgård där man kunde plocka kryddor och grönsaker direkt till matlagningen, men jag är ändå nöjd med de vi har idag en inglasad altan där vi kan sitta från tidig vår till sen höst och en ganska så stor terass med loungedel och plats för solstolar.

Sen har vi ju faktiskt en pool att bada i också tack vare mannen som sätter upp den och plockar ner den varje år det är en ganska stor pool så därför en ganska svettig uppgift ; )

En sprillans ny tidning och några bitar mörk choklad är ett perfekt tidsfördriv i väntan på att köra en dotter som ska på på fest

sen blir det bara lugnt här resten av lördagkvällen för samma dotter ska även hämtas när festen är slut

Kram Malin

One thought on “L Ö R D A G

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *